Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@13:44:49 GMT

امسال شبکه توزیع برق ۱۵ روستای میامی بهسازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۵۳۶۶

امسال شبکه توزیع برق ۱۵ روستای میامی بهسازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از میامی، عباس ربیعی مدیر توزیع برق شهرستان میامی پیش از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در قالب طرح جهادی بهارستان، شبکه فشار ضعیف سیمی روستاهای حسین‌آباد، کالپوش، نردین، نام نیک، دشت شاد، طلوبین، گلستان، ارمیان، گلستان، قدس، حسین‌آباد، استرخو، ابراهیم‌آباد علیا، ابراهیم‌آباد سفلی، هونستان، کوهان و عباس‌آباد از توابع این شهرستان به کابل خودنگهدار تبدیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ۳۳ هزار و ۳۷۰ متر شبکه فشار ضعیف هوایی سیمی روستاهای ری‌آباد، باغچه، بکران، جهان‌آباد، کمردار، شریف‌آباد، پویه و مهدی‌آباد از توابع شهرستان میامی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

مدیر توزیع برق شهرستان میامی افزود: بهسازی یک‌هزار و ۲۲۸ متر شبکه ۲۰ کیلوولت برای رفع حریم شبکه ورودی روستای مهدی‌آباد، اصلاح ۸۴۷ متر شبکه فشار ضعیف با توجه به جابه‌جایی ترانس شماره یک روستای کرنگ، احداث ۴۵۹ متر شبکه فشار متوسط و نصب دو دستگاه ترانس عمومی شماره ۴ روستای کلاته اسد و شماره ۳ روستای ری‌آباد با مجموع قدرت ۲۰۰ کیلوولت آمپر و احداث ۸۴۴ متر شبکه مربوط به شهرک سیمان حق الخواجه از اهم اقدامات صورت گرفته طی سال قبل است.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: عباس ربیعی بهسازی شبکه توزیع برق شبکه فشار متر شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم

کمیل پرناک در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه اقلام معیشتی برای ۱۳۴ خانوار حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم (ع) شهرستان شفت ارسال شده است.

وی افزود: این اقلام شامل ۵۸۰ تخته پتو، ۱۴۰ تخته موکت، ۱۶۰ کیلو نایلون، ۱۵۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۵۰۰ قوطی کنسرو ماهی و ۱۲۰ شعله چراغ والور است که با توجه به شرایط آنان ورفع نیازهای اولیه این جمعیت توزیع شده است.

وی بیان کرد: توزیع اقدام زیستی مورد نیاز بین خانواده‌های حادثه دیده از حریق روستای امام زاده ابراهیم شفت ادامه دارد و به خانوارهای جامانده با تأیید فرمانداری این شهرستان ارائه می‌شود.

پرناک با بیان اینکه علاوه بر توزیع اقلام زیستی آب معدنی، غذای گرم، بیسکویت و نان نیز بین این خانوارها توزیع شده‌است، افزود: ۲ اردوگاه اسکان اضطراری از جمله حسینه امام‌زاده به ظرفیت ۸۰ نفر و در مهمانسرای فرمانداری شفت به ظرفیت ۶۰ نفرو استفاده از مهمانسراهای روستای امام زاده ابراهیم در مجموع به ظرفیت ۲۰۰ نفر آماده شد که تاکنون حدود ۸۰ نفر از خدمات اسکان اضطراری بهره‌مند شدند.

وی بیان کرد: سه تیم امدادی در لحظات نخست حریق در منطقه حاضر شده و ضمن کنترل ۱۰ مورد فشار خون، حمایت‌های روانی را انجام دادند و از صبح حادثه (پنجشنبه گذشته) ۶۰ نفر در قالب ۱۲ تیم امدادی و عملیاتی پنج نفره با ۱۰ خودروی امدادی، ۲ خودروی کامیونت و یک دستگاه مینی بوس برای فراهم کردن اماکن اسکان اضطراری از شهرستان شفت، فومن و رشت حضور یافتند.

کد خبر 6096876

دیگر خبرها

  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است